Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Ett fint besök, nästan lika fint som drottningen. + ett recept tips!

Publicerad 2011-11-28 22:40:32 i Vänner

Heej!

Måndag igen, härligt med ny vecka & nya tag. :) V. 47 kommer inte åter, jo nästa år men ej i år. :)

Vad kommer denna veck bjuda på?

I morgon vet jag inte, eller jo där ljög jag. Jag ska ringa en Datorbutik, för jag misstänker att datorns batteri har gått paj. :(
Eller så är det glapt. Igår hade vi strömavbrott i 40 min. hela byn var släkt. Det kanske va mysigt när allt var svart & endel hade ljus som lyste upp. Tror att batteriet fick en "kyss" av det. :( men men.

Idag ville den laddas, men sen gav den upp. & sen fick jag låna en väns laddare & den ville ladda då, men sen gav den upp med. Skumt. Sen slog jag av datorn i flera timmar, sen nu i kväll så testade jag & slå på den & sen stoppade jag i laddaren, & vips så ökade batteriet... så nu har jag nästan fullt.

& ett STORT TACK till min underbara vän, ja hon är som en drottning iaf på datorer. Har många vänner som är drottningar, men tyvärr vet jag inte någon som kan datorer lika mycket som henne. :) Inget ont mot er andra, ni kanske är det, räck upp handen då. ;)

Men vännen fixade nytt Antivirusprogram så nu har jag det med. :) Lovely! 

Annars då? Ja jag har lika mycket & göra som en pensionär... ha ha. Nä, men nästan. 
Testade en ny maträtt idag med. Kycklinggryta med pasta. Tänkte inte att ta kort på den, när den lades upp. Men jag kan skriva ut receptet här. Annars hittar du det på www.coop.se för det var med i veckans reklamblad. 

 Pastaknyten med kyckling och ljumma tomater. Ett enkelt recept. :) & gott va det med.

Kommentarer

Postat av: Chaffismorsa

Publicerad 2011-11-29 13:03:06

Ha ha, nja, någon drottning på datorer är jag ju inte, men jag hjälper dig gärna med det jag kan :)

Vad bra att den tog laddning sedan!

Kram, kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela