Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Hej.

Publicerad 2011-11-03 22:38:00 i Allmänt

Här kommer ett efterlängtat - ? inlägg från mig.

Här är allt någorlunda bra. :/ idag har jag varit hemma. Igår gick jag hem med huvudvärk från praktiken, hade värk hela kvällen med. Vaknade med samma värk el.liknande kanske. Jag har sovit mest idag.

Har jag missat något? Nä, tror inte det.

Fredag i morgon. Yey! Det blir besök till kyrkogården i helgen, ska tända ljus för 6 änglar. :(
Begravning för bekanten i morgon med. :( Jobbig dag. Jag ska ej gå.

Blir även ett besök till mor & hennes sambo. :)

Åh, vilken tanke jag har fått. Den är positiv. :) Hm... vågar inte skriva ut vad det är för tanke. Vågar inte ropa hej liksom.

Hoppas Du har det bra. :)

Ha en trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela