Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Testat en ny!

Publicerad 2011-11-06 12:01:44 i Tips

För en tid sen köpte jag en Ben & Jerry glass, sen har jag glömt bort den... den har legat i frysen (ja annars hade det blivit lite kladdigt här).

Denna B & J glass hade jag inte testat innan, när jag stod & skulle välja så pratade jag med en vän & frågade om vad hon kunde rekomendera. :)

Chokladglass sprängfylld med gigantiska bitar av mörk och vit choklad, valnötter, pecanötter och chokladdränkta mandlar.

Av mig får B & J's New York Super Fudge Chunk *** av ***** möjliga.
Jag tyckte inte att den var så god. Det blev för mycket med choklad, hur jag kan tycka det, jag som älskar det. Men det blev för mycket i denna glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela