Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Till alla er med blogspot bloggar.

Publicerad 2011-11-16 12:24:23 i Allmänt

Hej alla ni, jag vill bara säga att jag läser era bloggar. För fullt. Men jag kan ej kommentera, vet inte varför, det är något fel. :( jag kan skriva kommentaren, men jag kan inte posta den, alltså där jag ska fylla i för profil. Det kanske är något tillfälligt fel. Får hoppas på det.

Gäller ej dig SmallThingsInLife, din kan jag kommentera, men det som krånglar då är att jag inte kan fylla i de där orden som jag ska skriva för den rutan är ett rött kryss på. :(

Ville bara informera er detta, så ni inte går runt tror att den där Rocktjejen inte läser...

Annars är det bra här. Onsdag idag, & strålande fint väder!! Takdropp & SOLSKEN!! Ja, solen är framme! =)
& vad är mina planer... Städning är min plan & tvätta...typiskt...

Igår cyklade jag till storebrorsans familj, hjälpte min svägerska & tvätta fönster. Tvättade alla, de har 6 rum & kök... & sen cyklade jag hem i mörkret. :) Kom hem hel & ren. :)

Ha en bra onsdag alla.

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2011-11-16 20:39:20

Men vad konstigt Linda=( Har samma problem som du hos Jess;=)Men kul att du läser iaf ;=) Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela