Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Som att vända på en enkrona.

Publicerad 2011-10-14 23:33:40 i Jobbiga saker

Fick ett tråkigt besked runt halv 8 nu i kväll. Det är som att vända på enkrona alltså...

Fick veta att en bekant till mig (förklarar inte hur jag kände honom), det kommer iaf fram förr el. senare hur jag kände honom eller vem det var.

Iaf så sa jag glatt hej då på jobbet & alla som var där var glada. Några timmar senare förändrade livet för mig & några till. :(
Bekanten var med & jaga älg & idag blev han skjuten & tyvärr så dog han med. :( Jag har inte riktigt förstått det ännu. Han skulle strax fylla år, född -90. Jag vet inte hur det gick till, fick bara veta att han blev skjuten & klarade inte sig.

Så min fredags kväll blev totalt förändrad. Jag har kännt denna bekant hela hans liv.

Så tyvärr kommer bloggen kanske innehålla igen med trista besked. :(

Nu ska jag ta & sova, får se hur det går. Är trött som bara den.

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2011-10-16 21:19:43

Kram vännen <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela