Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Fick ett nytt.

Publicerad 2011-09-10 14:45:00 i Jobbiga saker

Ibland undrar man.

I måndags förlorade jag ett kusinbarn, mitt äldsta.

I onsdags fick jag ett nytt kusinbarn (fick veta det nyss). Det var min ena kusin på mors sida som fick en dotter, Emeli. :) Så här ser hon ut, vad gullig va. :)Så nu har jag även lärt mig & föra över bilderna från fånen till datorn. :)

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2011-09-10 18:37:27

Kramar till dig Linda i den här jobbiga tiden <3 Men så härligt med påfyllning i familjen! För oss var det nästan likadant..när Birgitta gick bort kom Nero..och när Bernt gick, då kom Dorian.. Vi ses den 8 hoppas jag=))

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela