Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Äntligen!

Publicerad 2012-04-02 21:51:32 i Allmänt

Äntligen ska jag få träffa cheferna (för vikariat inom särskolan). Ringde förra veckan, men fick ej ngt svar, så jag tog & mailade ena chefen idag. & fick nyss se ett mail från henne. :) Så nu vet jag när de vill träffa mig. =)

Suck... mår illa nu & har kalasont i magen... :( inget magsjuka känsla, mer "åh vad jag är mätt". Somnade i soffan en stund med.
Nej, nu ska jag ta & kolla lite på nätet, sen blir det sängen. För första gången ska jag strunta & se på Big Brother.

Annars är det bra med mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela