Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Dag 1.

Publicerad 2012-04-01 23:03:56 i Allmänt

Dag 1: den/dem viktigaste i ditt liv?

Det är mina närmaste vänner & familjemedlemmarna.
Varför?
För jag kan dela allt med mina närmaste vänner, jag känne de väl & de känner mig väl. & vänner är viktiga i livet (det är min egen teori), för oftast har man kontakt med sin familj, & de finns kvar. Vännerna får man nya genom åren, men de närmaste stannar kvar.

Familjen känns viktig med (för mig). För vi är en stor, för mina föräldrar är skilda. När jag är med far & hans sambo, då är vi alla syskon med. Då känns det helt, då är familjen hel. När jag är med mor & hennes sambo så fattas det två syskon, men ändå känns det bra eftersom jag har mina helbröder på "mors sida".

Nu vet jag inte om jag skulle namnge vännernas namn, jag väljer att låta bli. Jag tror att de som läser detta av mina närmaste vänner, vet vilka de är.Kommentarer

Postat av: Annelie

Publicerad 2012-04-02 17:44:54

Vänner är bland det viktigaste som finns :)Sv: Tack :) Känns så himla skönt att ha ett ämne mindre att tänka på!! Underbart!!Hoppas du haft en kanon bra helg!Pöss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela