Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Dag 4.

Publicerad 2012-04-04 12:12:01 i Allmänt

Dag 4: favoritmat.

Oj oj vad svårt! Jag som har många favoritmaträtter. :)
Tacos, Pizza, Lax, Kött, Pajer, Sallader... ja listan kan göras lång.
Hm... men vad ska jag välja?!

Jag väljer Lax ändå.
Varför?
Med Lax kan man göra många olika saker. På sommaren grillar jag fileér i foliepaket med philiadelphiaost, citron & färsk timjan, fixar även ugnsbakad lax med fetaoströra med turkisk yoghurt. Kan blanda med pesto med, som man lägger på Babyspenatblad i en ugnsform.
Ska äta lax idag! :) med Philiadelphiaost, ska då fixa den i ugnen. :) Tänkte blanda med fetaost, får se. Tänkte titta runt & kolla efter recept. Till laxen har jag olika saker, kan vara potatis, Bulgur, Quinoa & ugnsrostade grönsaker.

Jag tänkte lägga upp en bild här på en maträtt med Lax, men ärligt talat hade jag inget kort med det. Kollade runt i alla bilder... dåligt gjort av mig. ;)
Så skärpning Rocktjejen, idag blir det en bild!


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela