Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Dag 7.

Publicerad 2012-04-07 11:33:33 i Allmänt

Dag 7: vad jag vill bli när jag blir äldre.

På det kan man svara olika. Jag vill vara gammal, frisk (men det är man inte) men slippa de värsta värkarna, bo hemma i mitt eget hem så länge jag kan, få barnbarn, jobba länge, ha en trygg omgivning, ha ett bra yrke som jag trivs med & bra lön.
Nu vet jag inte hur man skulle svara igentligen, för tjejen som jag hittade denna roliga grej hos hade inte skrivit på dag 7.
Som jag känner just nu (eller jag har ju så kännt så i kanske 5 år) att jag vill jobba som Elevassistent el. inom LSS-verksamheten.

Kommentarer

Postat av: Gaymasen

Publicerad 2012-04-07 22:11:21

Bra med ambitioner. :)Och taaaack :)))

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela