Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Falukorv med Medelhavssmak

Publicerad 2012-04-11 19:55:51 i Recept

Gör så här:

Använd en valfri storlek på falukorven. Skär snitt i den, inte igenom helt. Skär tomaterna i skivor, likaså Mozarellan (det stod lite olika tips i receptet, kan lägga in länken). Skär endel av Svarta oliver i skivor med. Lägg osten, tomaterna & oliverna mellan korvsnitten.
Lägg de överblivna oliverna bland korven i formen. Men kolla noga innan du köper oliverna, jag gjorde det inte tog bara en burk & tyvärr var det hela oliver.
Peppra & sen ringla Olivolja över korven & oliverna. Det stod att man skulle ha färsk basilika med, men det fanns ej när jag handlade.

http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/f/falukorv-med-medelhavssmak/
- när du kommer in på coops hemsida, så får du söka på Falukorv med Medelhavssmak. Jag fick inte med original länken. :(

Smaklig måltid!
Till detta hade jag kokt broccoli & hemgjort Potatismos.

Kommentarer

Postat av: Fru Jessica

Publicerad 2012-04-11 21:00:37

Va gott det lät, får nog testas! =)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela