Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Födelsedag.

Publicerad 2012-04-18 20:56:34 i Födelsedag

Idag för 19 år sedan kom min tredje bror, Sebastian. Redan efter några dagar blev det bestämt att vi skulle ha ett kallelsenamn. Det blev först Seb, men senare blev det Sebbe. & sen dess har han kallats så. Vi ville inte att han skulle kallas för Basse som de flesta kallas när de heter Sebastian.

Han fick gå på Rock/punk konsert redan samma dag som han kom hem från BB. Jo, det var så att storebrorsan spelade trummor i ett band, & den dagen skulle de spela på torget, men det blev inställt. Så de spelade på biografen, så far, brorsans mor & brorsan kom dit för att kolla på storebrorsan & hans band. :) Tror inte att Sebbe gillade storebrorsans musikval så mycket då. ;)

Vad vi äldre syskon har jävlats, lurat i honom bus, lekt, hjälpt till med honom. Han sa senast nu i kväll att han ville ha en Pansarvagn i present, för det hade han när han var liten... Han hade en leksaksmotorsåg med knappar på. & den älskade han! Speciellt & trycka på knapparna... "TIMBER"... & sen hörde man ett ljud som skulle föreställa när ett träd rasade ner. Han sa nu i kväll att han hittade den bakom logen hos storebrorsan i somras. :)

Kommer i håg att han inte kunde säga Ketchup, utan han sa Betchup. Vi försökte lära honom & säga rätt, så vi sa "Säg K som i Ketchup", men då sa han "K- som i Betchup"...

Strorebrorsan umgicks med en kille som han var mycket med, tillslut älskade Sebbe den kompisen. Så varje gång storebrorsan & kompisen kom för att hälsa på el. meka bil så sprang han ner fort för att krama kompisen.
Han var väll runt fyra år då, & det var hans idol. :)

Nu bor han i eget litet rum el. vad man ska kalla det. Far byggde garage, men sen tänkte han att Sebbe skulle kunna ha det som en lägenhet. Så nu bor han i "garaget" med kök & två mindre rum. :) Han läser sista året på Energiprogrammet, tar studenten i juni. Han ska bli Rörmokare i framtiden, han måste jobba i två år som lärling först.
Spelar innebandy i div. tre. & är duktig på det. :)
Var & firade honom hos hans mor, han fick ett litermått, en flaska som man kan ha vatten i & en bordstablett (kan ha den som en duk). :)

Grattis brorsan på din 19 års dag!!

- Sebbe är han i kepsen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela