Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Gnäll.

Publicerad 2012-04-06 11:25:47 i Allmänt

Förstår mig inte på folk ibland (eller rätt så mycket). Många visste att det skulle komma snö hitåt i helgen. Jag klev upp, fick se att det snöade. Jag blev inte förvånad, man vet ju sen förr att under aprilmånad är vädret olika.
Men det verkar som att endel folk har glömt bort det under året. Orkade inte ens kommentera på statusuppdateringarna på f.b, fanns endel som skrev negativt om att det har kommit snö. & nu är det inte så många mängder heller, utan bara så att det har lagt sig på marken. Men det lilla som kom kommer att försvinna fort.
Vi har bara blivit bortskämda ett tag med varmt väder & sol.

Nej, usch för snö, men jag orkar inte ens klaga.

Åh, vad jag älskar P3 morgonpasset! goa Hanna, goa Kodjo & goa Martina! de är väl bara för underbara! =) Älskar deras morgonprogram!

P.s 1: jag skrev igår att jag hade inte sett el. hört ngt från min far sen jag fyllde. Det stämmer ej, jag såg honom när äldsta guldklimpen fyllde, det var i slutet av februari. D.s.

P.s 2: bilden på lxreceptet kommer, jag ska bara tömma kameran. :) D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela