Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Huvudvärk...

Publicerad 2012-04-26 20:48:10 i Jobbiga saker

Jag måste va den klantaste människan här i byn...

Fick brev idag från F.K (Försäkringskassan) att jag hade fyllt i fel ersättningsperiod... så om jag inte svarade på det innan 10:e maj, så skulle jag bli utan ersättning. Blev fundersam, ringde upp & fick förklarat för mej.
Så jag fyllde i en ny blankett med de rätta datumen, postade det idag med. Ska ringa F.K i morgon igen, för jag vill ju ha ersättningen...

Så huvudvärken har anfallit mitt huvud idag igen & vägrat gå i väg. Trots 2 ½ timmes vila & en 40 min. promenad.  Så sitter jag här med en huvudvärk & känslor som har blivit till negativa känslor.

MEN... ett positivt besked, idag kom pappret från belastningsregistret, så jag tänkte åka in till grannstan i morgon & lämna in det. Ja, jag är grön!

Nä en alvedon & vila på det, ja tack.

Kommentarer

Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Publicerad 2012-04-26 20:54:18

Hoppas huvudvärken går över! :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela