Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Påskhelg

Publicerad 2012-04-05 21:50:17 i HögtiderGlad Påsk till Dig min fina läsare! =)
Hoppas din Påskhelg blir fin & att du njuter av den.

Som jag vet nu så är jag bjuden till min ena faster & hennes sambo på Påskaftonen. Ska till farmor på Påskdagen. Annars vet jag inget, jag kör med samma taktik som min svägerska; "Hör jag inget av någon, så hör jag inte av mig heller". Vi har haft ibland familjemiddagar, men ibland har vi inte ens träffats i familjen.
Min bror som bor i Sthlm området, kommer inte hitåt. Så då blir det nog inget firande. Vet inte mor & hennes sambo hade inte ens tänkt vad de ska göra. & far har jag inte sett el. hört ngt av sen jag fyllde. :( Så då tappar jag lusten & höra av mig med.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela