Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Trappmaraton.

Publicerad 2012-04-18 21:07:02 i Allmänt

Har varit ledig idag (från kursen), men har ändå gjort endel viktigt som jag skulle ha gjort för länge sen.
Har ringt till Tele 2, för att höra när jag skulle få min nya fån. Har jag tur så kommer den på fredag kanske el. i början av nästa vecka. Jihoo! =)
Ringde & felanmälde saker med till hyresvärden. :) Får hoppas att de rättar till sakerna snart. :)

Har tvättat med, så underbart & få tvätta allt! Har bytit köksgardiner, så det var skönt & få tvätta de andra. Jag är så dum jag hänger ut allt på balkongen, sen kommer pollen... & jag är lite allergisk mot pollen... Smart Linda smart! Jajja... men det är ju så härligt & ha torra kläder som torkats ute! =)

Har även påbörjat & skriva om mitt CV med, vi fick gå igenom varandras CV:n för någon vecka sen, & då fick jag lite tips & ideér! :) Ska fortsätta & skriva på det.

Nej, ska ta & avsluta så jag får fixa lite med annat. :)
Ha det bäst alla fina läsare! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela