Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Underbart!

Publicerad 2012-04-29 10:27:35 i Allmänt

Tänkte bara logga in & skriva att jag hade en underbar dag igår i huvudstaden.

Har lite & stå i med idag, så jag återkommer om gårdagen senare idag. Ska vårstäda balkongen & gå på Gymnastik avslutning idag.
Tog bilder igår, så jag ska få in några här så ni får se vad jag gjorde. :)

Ha en strålande bra söndag! =)

Kommentarer

Postat av: Annelie- Mamma Till Fyra

Publicerad 2012-04-29 11:11:24

Själv ska jag till huvudstaden nästa helg :DSv: Jaaa, jag hoppas verkligen att klänningen hinner komma innan fredag. Ska ringa till Bonprix och höra om man kan få snabbleverans eller nått så jag vet att den hinner komma. Men då är ju kruxet... Passar den?! Tänk om den INTE gör det!! VAD ska jag göra då???!!!

Ska till Karlstad imorrn, så kanske få fixa en plan 2 när man ändå är där...Hoppas du haft en kanon bra helg!!Puss&Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela