Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

YES!

Publicerad 2012-04-02 17:59:09 i Shoppat

Nu har jag gjort en grej som alla andra i Sverige har gjort (känns det som, för efter tredje försöket kom jag fram).
Idag tecknad ejag abbonemanget Tele 2 Maxi Unlimited. =)

345:- i månaden, bara den summan (ja om jag inte röstar på ngt & skänker pengar till ngt). Plus att jag får en telefon på köpet! :)
Jag såg på hemsidan att den jag har beställt är eftertrackad, en Samsung Galaxy S II. Jag ville ha en svart, men försäljaren sa att jag får vänta längre om jag tar en svart. Om jag tog en vit så skulle väntetiden kortas med 2 veckor ungefär. :) Så jag tog en vit. :)

Så om några veckor får jag hem min lilla "bebis". ;)

Så ser den ut! & enligt många personer så är det en bra telefon. & den är snabbare än en iPhone med. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela