Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Kära bloggläsare!

Publicerad 2012-02-06 13:15:36 i Bloggen

Om du undrar varför jag byter stilmallar (typ) hela tiden så beror det på att jag vill bloggen så fin jag kan få till den. Vill ha en finare mall, & låta någon fixa den. Men pengar är det ont om. :(

Visst har fått tips om andra sidor som man kan ändra på, men min hjärna & jag kopplar inte jämt. :/ så jag nöjer mig med blogg.se stilmallar tills den dagen min hjärna & jag kompar varandra.

Nu har jag bytt igen, ge den tid så kanske den blir bra med. :)

/Rocktjejen/Linda.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela