Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Nya läsare?!

Publicerad 2012-02-29 23:13:02 i Bloggen

Jag har en kategori som heter "Nya läsare", har kanske skrivit två inlägg under den kategorin. I de inläggen har jag skrivit lite om mig själv. Vad jag heter på riktigt & varför jag heter Rocktjejen.

Jag kollade genom det sista inlägget nyss, det skrev jag i december (2011) & tyvärr stämmer det än, förutom min ålder. Tyvärr & tvärr, ja det jag menar med det är att inget är uppdaterat, alltså med jobb & så.
Ingen partner, inga husdjur.
Kolla in den kategorin så får du veta lite mer om mig. ;)

Onsdags kvällar tillhör en av mina favoritkvällar! Jag tycker om Vattenträningen, den ger mig så mycket. Jag önskar att jag ska kunna gå varje vecka, men det tilllåter ej min ekonomi.

Jag får ta fler promenader om nu detta (vi har våraktigt väder just nu) väder vill hålla i sig. Det går så mycket lättare & gå när det är snö - & is fritt. & det jag gillar med Vattenträningen är att det är nya ansikten där & jag får träffa folk med. :)

Nä det var lite nytt från mig.
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela