Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Oups!

Publicerad 2012-02-19 14:41:13 i Shoppat

Nu vill jag att det ska bli torsdag el. fredag! =)

Råkade beställa lite roliga saker på nätet...
Bokrea du vet. :)

Har beställt presenter till Guldklimp nr. 1, nummer 2. + storebrorsans bonusson. Alla de tre fyller inom 14 dagars lopp, så jag tog en fluga i en smäll om man säger så. :)
& så fick presenterna sällskap av lite roliga saker som jag ska ha själv.

Presenterna vill jag inte skriva ut här, vet ej om ngn av familjemedlemmarna läser & de kanske kan skvallra... men tror att presenterna ska passa.

Det jag väntar till mig är
Kieth Richards bok; Livet. & Joakim Thåströms nyaste album - Beväpna Dig Med Vingar. :) Yey!

  


Ska ut & halka snart med, här är det + grader & glashalt ute. Mysigt... *not* Gick hem igår kväll från Lina & hennes familj, tror jag åkte skridskor fram mer än gå. Halkade inte omkull iaf.

Ska titta på brorsan när han har Innebandymatch. Kul & se deras matcher, & så är det kul & se brorsan, får inte se honom på några veckor sen. I natt åker han med sin kompis & kompisens familj till Florida! :) 

Fick se något tråkigt med idag. Min tredje guldklimp har fått spenderat sin natt på barnakuten med sin pappa... 
De var på något Lek & Bus land säkert & guldklimpen åkte rutchekana & föll frammåt & mamman råkade falla på honom. Han fick ett helgipsat ben! :( Pratade med mor, brorsan hade ringt till henne. Fabian fick en spricka i benet som är under knät. Han ska ha gipset i 14 dagar, sen får de se. 

Åh min lilla älskade Guldklimp. <3 

& så börjar årets Big Brother i kväll. Jag ska iaf kolla vilka som är med, sen får jag se om jag följer det sen.
Tror inte att jag kommer skriva så mycket om det programmet här sen i bloggen, bara för Din skull. Vet att det är många som ogillar det programmet.

Idag är det 5 veckor kvar till Sommartids omställningen!! =) =) =)

Ha en bra söndags e.m & kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela