Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Recept på Smörgåstårtan.

Publicerad 2012-02-06 14:45:25 i Recept
Jag körde med Hönöbröd, ett paket. Det blir tre bröd på höjden.
Jag la vanlig Skagenröra i mellan bröden, ovanpå & på sidorna körde jag med en blandning av Turkisk Yougurt & Majonäs & lite salt. La i hop tårtan dagen innan den skulle serveras så den skulle få dra i hop sig.

Samma dag som den skulle serveras så garnerade jag den med:

Ägghalvor, tomathalvor, i hopsnurrade ostskivor (köpte färdigskivade, lite fyrkantiga), vanlig skinkpålägg som jag snurrade i hop & la de som på bilden. Fyllde med räkor i de fyra "hålen". Vanliga gurkskivor på kanterna.Sen garnerade jag med vindruvor, citron, Svart rom, tomatros & dill.

Kan ej svara riktigt hur många bitar det var, men vi var 13 personer som åt & den räckte precis.

Kommentarer

Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Publicerad 2012-02-06 22:32:00

Men shit vilken smörgåstårta!!! WOW!! Gud va duktig du är! Kan tro att det blev lyckat! :)Å du... tack så jätte mycket för din kommentar. Du är alltid så snäll! Blev jätteglad för det du skrev. Betyder jättmycket!Å ja.. lyktan är ju såklart köpt i en butik här i Trollhättan! ;)Stor kram till dig! <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela