Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Födelsedagsbarn!

Publicerad 2012-01-06 19:08:44 i Födelsedag

Barn å barn... En vuxen qvinna, ja en qvinna är hon. :) Kvinna med Q.

Hon är en nära vän till mig, har varit så i c:a 19 år (tror jag). Vi har spelat fotboll i hop, gått i samma högstadieklass, umgåts & bott i hop med.
Hon är en person med många järn i elden, hon jobbar som Personlig assistent, husägare, sambo & mamma till två barn. Äldsta barnet har mig som Gudmor/Fadder.

Under högstadietiden så gick hon först i en annan klass, men flyttade över till vår, flyttade till sin far med under en gång med, så hon bytte stad & klass. Men återkom till vår klass. Då blev jag lycklig för jag gillade henne. :)

Vi förlorade kontakten lite ett tag, men den togs upp. Sen dess har vi hållt kontakten.

Grattis Linda på din 33 års dag!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela