Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Heej!

Publicerad 2012-01-24 12:23:29 i Allmänt

Minns du mig? Ja jag vet bloggen har legat nere i några dagar. Ber om ursäkt för det. Har inte bara haft ork & skriva, har rätt så händelse lösa dagar. :(

Men igår... så hände det något. :) Jag tvättade... Oj vad spännande va?! Nej, jag vet jag försökte skriva det där med ironi. Så ta det med ironi.

Fick en hund hit igår, det är min gudsons familjs hund. En blandras mellan Schäfer & Flatcoat (stavas det så?), kom nyss hem från en promenad.

Nu ligger han & vilar, blev väll trött. Plastmatte (d.v.s jag) tyckte det var rart & komma ut. :) Även om det var 3,2 minus ute & det snöade, men det var skönt ute.

Nu ska jag ta & diska sen blir det lunch. :) Potatis & Kyckling & sås. Ska leta fram grönsaker med. :)
TOKLÄNGTAR tills på torsdag när pengarna kommer! =) Då blir det storshopping deluxe! =)
Vanlig handling hem så jag kan fylla på matförrådet, samt handling till födelsedagsfirandet.

Äré bara jag som tycker att Januari månad är den längsta månaden på året? Tyckte att året började för länge sen, men det är bara 24:e idag. En hel månad sen julaftonen. Skönt.

Nä diskberget nu!
Ha en fantastisk tisdag alla glada & övriga! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela