Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Jahap...

Publicerad 2012-01-17 18:49:10 i Mitt hem!

Hantverkare är en sort för sig själva va? Eller? Jag har haft endel tur med hantverkare, jo jag lovar. Men idag skulle jag få ny spis & kyl/frys...

Tjo tjena, inte idag utan i morgon, men jag ropar inte hej förrän de har varit här. Orsaken fick jag veta, men irriterad blev jag allt.

Tummen ner! :(

Annars då?

Lugnt här, inga nya saker. Fick tips av mor på ett jobb, ska söka det nu i kväll. Var tvungen & skriva nya referenser & nu har jag nya. :) Lovely! Ja nya & nya, de är gamla kollegor sen jag jobbade här i kommunen. & det va ju närmare sex år sen (tror jag).

Nä, ha en bra kväll alla. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela