Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Laleh!

Publicerad 2012-01-27 22:21:47 i Allmänt

Min fredag:

Vaknade, åkte & handlade mat, hem, packade upp varor, frös in in frysvaror, fixade biljett till morgondagens "jippo", gick & handla det som inte fanns på första butiken (surt), hem, fixade pajdeg, städade, fixade Purjolöks/Fetaost paj, åt, kollade på På Spåret (hejjade på Christer & Morgan), kollade på Skavlan.

Åh, den där Laleh! Hon kan sjunga! =) henne vill jag se i verkligheten. Ja, det vill jag! :)

Nu då? Slut på fredagstvprogrammen, enligt mig.

Ska ta & kolla på Tre Kronor... vad trodde du? ;)

I morgon blir det Pulkaåkning med min ena kusin & hennes familj! =) På kvällen fest, ska kolla på ett lokalt band. :)

Ha en bra lördag!

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2012-01-28 06:55:54

Jodu,Laleh har jag sett..I Grebbestad som "förband" till vår käre Lasse W =) Men det var innan hon blev så "hypad" och jag var måttligt intresserad ;=)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela