Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Vattenträning.

Publicerad 2012-01-25 18:26:01 i Träning

Oj nu har jag dammsugit upp 1 miljon hundår (nja kanske inte men det kändes som 1 miljon). Hunden blev hämtad av sin husse, minihusse & minimatte. Oj, vad glad han blev när han fick se de. :) Han sprang fram & jag fick helt enkelt hänga på... i foppatofflor på matrialet snö/is/grus...

Känns lite ensamt nu, men det ska nog gå bra. Har ju klarat mig förut. :) Tog hunden på 2 timmars promenad idag, skönt! Både han & jag var trötta efteråt.

Nu ska jag fixa Inbjudningskort, sen ska jag gå på Vattenträning. Missade förra veckan, men i kväll ska jag gå. Spännande! :) Om det är roligt & ger mig något så ska jag testa på 3 gånger.

Hur har du haft det idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela