Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Bok tips.

Publicerad 2012-03-26 23:21:19 i Tips

Denna bok är populär nu, eller det har den varit ett tag nu. Det verkar som att de flesta läser boken el. har sett filmen.

Jag har sett filmen, vill ej berätta hur den var. Ni som bor här i byn & har ett lånekort på biblioteket, kan låna den där (om nu filmen finns) man får låna filmer i 3 dagar. Kan rekomendera att låna/hyra den. :)

Idag fick jag låna boken med. Så nu hänger jag med populäriteten. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela