Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Glädjehopp!

Publicerad 2012-03-14 10:25:46 i Arbete

Om du inte vet jag menar här nu, så backa tillbaka till inlägget med rubriken "Vågar jag???". Då får du mer info. :)

Jag mailade chefen för Särskolan, jag skrev att jag var jätteintresserad av att få jobba där. Jag skrev att jag skickar CV & Ansökningsbrev om någon dag igen.

Fick svar av henne! =)
Hon & chefen för Fritidsklubben (fritidset för ungdomar med funktionshinder) skulle leta på en tid så skulle jag få komma & träffa de!!!!! =) =)

Med detta kan jag bara skriva ett ord: YES!!! eller nej två ord: Nu törs jag tro mer! Nej, det blev en mening det där... ha ha.

 - Ungefär så här glad är jag nu! Hittade ingen bra bild på mig när jag är lika glad som jag är nu.

Kommentarer

Postat av: Chaffismorsa

Publicerad 2012-03-14 12:07:31

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela