Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Fetaost och Oliv biffar.

Publicerad 2012-05-01 11:53:26 i Recept

För någon vecka sen åt jag Fetaost och Oliv biffar, de hittade jag på recept hos en annan bloggerska.

Jag gjorde bara som en vanlig Köttfärssmet som man gör till Köttbullar el. vanliga biffar.
Förvällde ströbröd & matlagningsgrädde (mängden är efter personer, jag tog för två personer).
Sen hackade jag svarta oliver och skar fetaosten i bitar. Blandade i den förvällda ströbrödet bland köttfärsen, hade i salt och peppar, matlagningsgrädde & ett ägg, blandade lite, sen hade jag i oliverna.
Fetaosten hade jag gömde jag i biffen just innan jag skulle steka de.

När biffen hade fått en fin färg runt omkring, så la jag de ner i en ugnsform in i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Under den tiden gjorde jag en sås som var med vatten, turkisk yougurt & matlagningsgrädde, sallt & peppar. Lät den puttrade en stund, sen la jag ner biffarna i såsen.
Till de hade jag kokt potatis & grönsaker.Blev en mindre bra bild fick jag se sen... biffarna gömdes under såsen...

För mer extakta mått & mer information gå in http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen. Victoria som driver matplatsen la receptet i "Färs" och i "LCHF".

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela