Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Snart...

Publicerad 2012-05-20 23:23:15 i Allmänt

Jahap söndag kväll igen. Ja jag säger å det, snart är det inte vår, då är det SOMMAR!!
Insåg idag att det är ju snart slut på denna månad. Herregud.

& jag har lite roligt & se frammåt i juni, speciellt i början.

Fars sambo & far fyller, en av mina närmaste vänner fyller & min bror tar studenten. =)

& de som fyller ska ha fest (e.v bara Öppet hus för vännen), så jag vet inte hur jag ska göra. Skulle va skönt & komma hemmifrån & träffa annat folk. Men det visar sig.

Idag har jag slappat, sen tog jag tag i tvättandet. Så nu är kläder & vinterkläder tvättade. :) Båda vinterjackorna får hänga ute under natten, så de får lufta sig. Härligt med riktig luft. :)

Annars har jag tagit det lugnt.

Nä, ska ta en alvedon, sen sova. I morgon måndag igen, har bara ett måste tror jag (än så länge) & det är att ringa om för mer intro. dagar. Ja jag ska även kolla efter jobb.

Hoppas Du hade en bra helg.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela