Rocktjejensblogg

En blogg som handlar om mig och min vardag. En blogg som går som en Berg -och Dalbana.

Underbart!

Publicerad 2012-05-21 21:40:18 i Allmänt

Idag har det verkligen varit underbart ute! Över 20 grader! =) Me like! <3

Jag har mest suttit ute på balkongen & njutit, tills det började krypa i benen, jag tänkte en cykeltur, men ändrade mig & tog en promenad i stället. :)
Det blev en på 1 timme & 15 minuter. Stannade till hos gudsonens farmor en stund & pratade. Som tur fick jag ett glas vatten där, var varmt. :)

& så har jag inte gjort något mer, jobbletandet har jag sparat till i morgon. Måste ha något & göra på kursen. Hihi Vi skulle ha en som föreläser om Självkänsla i morgon. Roligt!! =) Det är viktigt! Så det ska bli intressant & spännande.

Nä ska ta & förbereda mig inför natten, ska bara vänta på kvällens avsnitt av Big Brother, nu är de inne på första finalveckan. Skönt, denna period har det varit mer förskolan än Big Brother. & ändå ser jag på det... hm kan inte riktigt förklara varför jag ser på det.

Hoppas Du hade en bra måndag.

Vad gjorde du efter/före jobbet?


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rocktjejen

Igentligen ville jag heta Linduz här, men det var upptaget, så då fick det bli Rocktjejen. Jag är en tjej, som är för det mesta glad. Jag är faster till fyra fina barn. Gudmor/Fadder till en fin pojke, "Moster" till en fin flicka. Har fyra syskon (två av de har en annan mamma), har en mamma, pappa & två bonusföräldrar. Jag gillar musik som är från Punk-Rock-Pop-Reagge. Tex. Ramones, Ebba Grön, Sator, Asta Kask, Crash Nomada (f.d Dorlene Love), Lars Winnerbäck, Pernilla Andersson, The Hellacopters, Bod Dylan, Bob Marley, Melissa Horn, Miss Li, Niel Young, Yusuf Islam (Cat Stevens), Creedence Clearwater Revival, Lisa Miskovsky, R.E.M, Idde Schultz, Nationalteatern mfl.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela